Reparatii parbrize - peste 8000 de reparatii

Programeaza-te ACUM la 0722.606.610

  About US

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquaenim ad minim veniam

  Despre Noi

  Suntem primul service mobil de reparații parbrize din Bucuresti! Din 2006!

  • Reparam parbrize ciobite sau crapate la domiciliul clientului, în București și împrejurimi.
  • 13 ani de experienta, peste 10.000 de parbrize reparate cu succes.
  • Economisiti timp si bani! 
  • Folosim tehnologie americana cu rezultate garantate.
  • Suntem singurii care garantam nelimitat reparatiile noastre!
  • Daca nu tine remediem gratuit! Daca nu se poate remedia se returneaza banii!
  • Oferte speciale pentru parcuri auto!

   

  De ce sa ne alegi pe noi?

  Garantie pe viata

  Service acasa la tine

  Cele mai bune servicii

  Intrebari Frecvente

  În functie de complexitate si conditiile meteo, reparatia unei ciobituri simple poate dura intre 10 si 20 min. Am avut însa si intervenţii la crăpături a căror remediere a durat una sau doua ore!

  SUNTEM PRIMUL SERVICE MOBIL CE EFECTUEAZA REPARATII DE PARBRIZE LA DOMICILIUL CLIENTULUI. ECONOMISITI ASTFEL TIMP PRETIOS. Reparatia se poate executa oriunde sunteti disponibil cu masina.

  Scopul principal al repararii parbrizelor este refacerea integritatii stratului de sticla si oprirea definitiva a extinderii avariei. Deasemenea, reparatia imbunatateste dramatic si aspectul optic al parbrizului. Singura urma ramasa este de regula portiunea lipsa din stratul exterior, distrusa de impactul initial. Aceasta se reface cu o rasina de finisaj si se slefuieste. Dupa terminarea reparatiei, ciobitura initiala dispare aproape in totalitate, in functie de gradul de fragmentare. Daca ciobitura sau crapatura este veche si a fost contaminata cu apa murdara de la stergator sau de spalatul masinii, se va observa o tenta mai inchisa la culoare, dar nici pe departe acea “cicatrice” argintie data de aspectul sticlei sparte. In marea majoritate a cazurilor rămâne un punct semitransparent, pe care îl vedeti pentru ca ştiti ca este acolo.

  Toate reparaţiile efectuate de noi vin cu garanţie nelimitata! Ce nu putem garanta nu reparăm! Orice crăpătura plecată din reparaţiile noastre se remediază gratuit!

  Nu. Avem o experienţă vasta si complexa, dobândită in cele peste 8000 de intervenţii finalizate cu succes. Până acum nu ne-a crăpat nici un parbriz in timpul interventiei. Dar noi ne-am pregatit si pentru eventualitatea in care ireparabilul s-ar întâmpla: avem o sigurare de libera practica care acopera costurile de înlocuire şi al celui mai scump parbriz de pe piaţă.

  348031
  Today
  Yesterday
  This Week
  Last Week
  This Month
  Last Month
  All days
  27
  261
  288
  344082
  8374
  9995
  348031

  Your IP: 3.237.38.244
  2021-07-26 02:18

  Formular contact

  Search