Avantaje

De ce sa reparati parbrizele?

- UN PARBRIZ VIZIBIL CRAPAT SAU CIOBIT INSEAMNA CA NU VETI TRECE DE I.T.P! Multi soferi care credeau ca aveau totul in regula la masina au fost respinsi din cauza unei ciobituri mai rasarite sau crapaturi vizibile.
- UN PARBRIZ VIZIBIL CRAPAT SAU CIOBIT INSEAMNA ca puteti fi oprit in trafic de politie! Vi se poate retine talonul sau nu puteti iesi cu masina din tara.
- Repararea este preferabila de cele mai multe ori inlocuirii parbrizului in cazul avariilor usoare.
- Reparatia se poate face ORIUNDE si dureaza numai cateva minute. Mai mult, de cate ori este posibil, venim NOI la dvs.!
- Pastrati parbrizul original al autovehiculului, cu toate avantajele ce decurg de aici: izolatie, confort, vizibilitate. Se stie ca PARBRIZUL MONTAT DE FABRICA nu se va inlocui niciodata perfect.

- Ceea ce multi posesori de autovehicule si asigurari CASCO ignora este ca de cele mai multe ori, asiguratorii cu decontare directa folosesc la inlocuirea parbrizului cea mai ieftina optiune, de o calitate vizibil inferioara, care se va crapa la primul impact sau uneori chiara fara a fi lovit! Va trebui sa o luati de la capat, cu alte cheltuieli!
- In cazul unor inlocuiri repetate ale parbrizelor, este evident ca pretul asigurarii dvs. va creste anual! Firmele detinatoare de parcuri auto vor realiza economii considerabile odata cu reducerea imobilizarii autovehiculelor in vederea constatarii avariilor si remedierii acestora. Este binecunoscut ca pentru inlocuirea parbrizului unui autovehicul comercial (autobuz, autocar, camion) cu parbriz mare, acesta este IMOBILIZAT pentru 12-24 de ore!
Nu va trebui sa va deplasati pentru repararea parbrizului: VENIM NOI LA DVS:IN FATA BLOCULUI, IN PARCARE, LA BIROU SAU PUR SI SIMPLU PE STRADA, UNDE VA ESTE MAI LA INDEMANA!

ASTFEL VETI ECONOMISI:

BANI: costul ridicat al unui parbriz nou precum si al imobilizarii masinii in service, de cele mai multe ori (in cazul parbrizelor lipite) pentru o zi intreaga. In ziua aceea masina dvs. nu va produce NIMIC sau veti fi pieton!
TIMP, nemaifiind nevoie sa trimiteti masina la politie pentru dovada, la asigurator pentru constatare si la service pentru inlocuire. IN PLUS, NICI NU MA MAI DEPLASATI! VENIM NOI LA DVS!
NERVI, pentru ca nu va trebui sa treceti prin toate formalitatile si problemele legate de schimbarea unui parbriz.